clic pentru a activa zoom-ul
se încarcă harta
We didn't find any results
Deschide harta
Vizualizare Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next

0 € la 20.000.000 €

We found 0 results. Do you want to load the results now ?
Căutare Avansată

0 € la 1.500.000 €

we found 0 results
Your search results

Hale productie si depozitare in Craiova Str Fagaras

740.000 €
Str. Făgăraş 6C, ,
Adaugă la favorite
117
new offer

Terenuri şi construcţii industriale C1(P+1), C2(P+2) situate în Str. Făgăraş, nr. 6C, Craiova Jud Dolj şi bunuri mobile incorporate în clădire.

-Cladirea C1 (Fabrică veche), an constructie aprilie 2004, clădirea are un regim de înălțime P+1E., o suprafață construită la sol de 686 mp și o suprafașă construită desfășurată de  1372 mp.

Structura clădirii este  din stâlpi și grinzi din beton armat prefabricat si inchideri laterale din plăci din beton armat prefabricate.

Acoperișul este tip placă din beton armat hidroizolat, terasa fiind necirculabilă. Pardoseala este din beton armat placata cu mochetă in zona de birouri  și pe hol, gresie in grupurile sanitare si beton sclivisit in zona de producție. Pereții sunt finisați cu tencuială și vopsea lavabilă. În zona de depozitare pereții sunt rezistenți la foc.

Tavanele in zona de producție sunt normale iar în  zona de birouri sunt false, casetate cu lumini incastrate.

Încălzirea clădirii se face prin intermediul a două centrale termice Clădirea dispune de 3 echipamente de climatizare, utilizate și la sistemul de  ventilație, precum și de generator electric, stație de hidrofor cu rezervor de apa și chiller.

 – Clădirea C2 – (Clădirea Nouă), an constructie septembrie 2016,  are un regim de înălțime P+2E, o suprafață construită la sol de 326 mp și o suprafașă construită desfășurată de  978 mp.

Structura metalică ignifugă, respectiv  stâlpi și grinzi metalici si inchideri laterale cu plăci sandwich. Finisajul interior veste ignifug(vopsea ignifugă).

Pardoselile sunt din beton armat sclivisit in zonele de producție și de depozitare și sunt placate cu gresie in grupurile sanitare. Clădirea nu dispune de încălzire și ventilație Acoperișul este tip terasa necirculabilă din panouri metalice.

Proprietatea dispune de toate utilitățile zonei, respectiv apă, canalizare, energie electrică și gaz.

De asemenea proprietatea dispune de instalatie de alarmare efracție, instalație de supraveghere video, de hidranti pentru stingerea incendiilor și de interfon.

 -Construcția cu destinația de Spații producție, prezentare, auxiliare, a fost edificată în anul 2016 cu un regim de înălțime Sp+P+2E, o suprafață construită la sol de 262 mp și o suprafașă construit desfășurată de 926 mp.

Clădirea are structura metalică ignifugă, respective stâlpi și grinzi metalici si inchideri laterale cu plăci sandwich. Finisajul interior veste ignifug(vopsea ignifugă).

Pardoselile sunt din beton armat sclivisit in zonele de producție și de depozitare și sunt placate cu gresie in grupurile sanitare. Clădirea nu dispune de încălzire și ventilație. Acoperișul este tip terasa necirculabilă din panouri metalice.

Proprietatea dispune de toate utilitățile zonei, respectiv apă, canalizare, energie electrică și gaz.

 

Adresă: Str. Făgăraş 6C
Oraş:
Zonă:
Țară: Romania
ID Proprietate: 22387
Preț: 740.000 €
Available From: 2020-06-02

Contacteaza-ma

Comparare Proprietăți

Anunțuri similare

new offer

Pensiune cu teren 1600 mp in Craiova jud. Do...

802.000 €
Proprietatea imobiliara  reprezentata de constructii si teren aferent, situate în loc. Craiova, str. Amaradia, nr. [more]
Proprietatea imobiliara  reprezentata de constructii si teren aferent, situate în loc. Craiova, str. Amaradia, nr. [more]
1.600 m2Vezi detalii